• 0786 04 04 04
  • rezervari@zaoplanet.ro

Stelutele Brasovului

stelute

Ti-ai dorit vreodata sa fii vedeta?Ai intre 4-14ani?Esti un copil talentat?Vrei sa arati tuturor ca poti straluci prin ceea ce faci? Atunci fii PRIMA STELUTA A BRASOVULUI!!
Inscrie-te in campania „Stelutele Brasovului” organizata de Zao PLanet, MIX2TV si Emisiunea pentru copii „Tortul de ciocolata cu Zana Adriana”
Inscrie-te!Participa!Castiga!
Fii stea!

Pentru inscrieri va asteptam la sediu Zao Planet pentru a completa fisa de inscriere.

Mai jos puteti gasi reluamentul campaniei nationale pentru copii „Stelutele Brasovului” 2014.

Stelutele Brasovului

REGULAMENTUL CAMPANIEI NATIONALE PENTRU COPII

,, STELUTELE BRASOVULUI,, 2014

 

1.Scop
Concursul national pentru copii ,, STELUTELE BRASOVULUI,, isi propune
sa ofere, tuturor copiilor participanti cu varstele 4-14 ani, posibilitatea de a isi promova talentul, de a intra intr-o competitie bazata pe criterii bine definite, de a castiga premii si diplome si de a se distra si juca in spatiul Zao Planet.
2.Locul de desfasurare.

ZAO PLANET BRASOV, Str Fundatura Harmanului Nr 4, 500240 Brasov

3.Perioada de desfasurare:

  Mai–Decembrie 2014

4. Participantii
Copiii cu varste cuprinse intre-4 -14 ani din Brasov si celelalte judete din Romania.

5. Mecanismul concursului:
Concursul se desfasoara  lunar astfel:

-In spatiului Zao Planet, concurentii inscrisi in baza fisei de inscriere, vor evolua in cadrul unui spectacol televizat de MIX2TV si Emisiunea pentru copii,, Tortul de Ciocolata cu Zana Adriana,,.

Prezenta concurentului in acest spectacol vizeaza 3 etape: interviu televizat cu participantul si indrumatorul, demonstratia artstica, jurizarea.

In fiecare luna se vor alege cate 3 copii care vor merge mai departe in Gala finala , desfasurata in luna decembrie 2014. Atunci se vor alege castigatorii Campaniei si se vor acorda premiile mentionate in regulament.

Se vor acorda diplome de participare  copiilor si indrumatorilor acestora.

La finalul spectacolului lunar va avea loc o tombola cu premii destinata participantilor copii/adulti si va exista posibilitatea ca toti participantii sa ramana in spatiul Zao Planet pentru joaca.

 

6.Etapele concursului :
Etapa I-Inscrierea

Toti participantii vor completa o fisa de inscriere si vor lua la cunostinta regulamentul de desfasurare. Odata cu completarea fisei de inscriere se va achita si taxa de inscriere.

Taxa de inscriere

Pentru participantii individuali sau grupuri de pana la 4 copii taxa de inscriere in concurs este de 35ron/copil.

Pentru grupuri mai mari de 4 copii, ansambluri, formatii, taxa de inscriere in concurs este de 35ron/grup + 15ron/copil.

Etapa a II-a Desfasurarea

 Toti cei programati pentru luna respectiva pentru spectacol , se vor prezenta la Zao Planet cu 30 min inainte de ora filmarii pentru verificari tehnice ( sunet, recuzita, etc).

Avand in vedere ca JURIZAREA acestui concurs va fi o parte votul juriului, o alta parte votul publicului (sustinatorilor) concurentii pot veni cu sustinatori ( copii/adulti) indiferent de numar.

Toti cei care vor dori sa voteze in cadrul spectacolului( adulti/copii)vor putea achizitiona un talon de concurs/tombola, in baza caruia isi vor putea exprima optiunea pentru concurenti si vor putea participa la tombola finala. Costul talonului pentru adulti este de 10ron/adult si pentru copii 20ron/copil.

Utilizarea talonului de concurs/ tombola: pe acest talon, publicul isi va putea exprima optiunea pentru concurenti, clasandu-i pe un anume loc, de la 1-15 ( nr concurentilor prezenti in concurs lunar), fiecare talon va conta ca 1 vot, votul lor fiind luat in calcul la finalul spectacolului lunar, toti cei ce au achizitionat talonul , vor participa la tombola cu premii:

 Premiile pentru copii,  constau in : carti, 5vouchere la Frizeria Prichindel, rechizite, 2vouchere curs Academia Copiilor, 2Vouchere Learn with Music.

Pentru adulti premiile constau in : 5Vouchere reducere  15% RCA la Allianz Tiriac, carti, agende, 3vouchere servicii frizerie-coafura-manichiura-pedichiura,produse cosmetice.

La finalul spectacolului lunar, toti cei prezenti( copii/ adulti) vor primi dulciuri din partea VEL PITAR si vor servi Tort de Ciocolata.

In baza talonului concurs/tombola achizitionat , copiii pot ramane in spatiul Zao Planet la joaca( pana la ora 21), cu conditia indeplinirii conditiilor de varsta, inaltime si greutate prevazute  in regulamentul de functionare al Zao Planet.

Achizitionarea talonului concurs/tombola nu este obligatorie! Acesta insa dand drept de participare la voting , tombola si activitati de joaca in spatiul Zao Planet.

Etapa a III-a –Jurizarea

            Juriul Campaniei va fi alcatuit din 3 membri care vor acorda cate un punctaj fiecarui concurent in functie de mai mullte criterii.

Criterii de jurizare:

1. Calitatea structurii probei in concurs

2.Calitatea executiei, vizand: realizare tehnica, realizare artistica

3.Tinuta: costumatie, disciplina

4.Alte calitati artistice: capacitatea de concentrare si identificare cu tema transmisa( prin cantec, dans, demonstratie).

5. Originalitate/creativitate

 Etapa a IV-a Promovarea

Intregul spectacol va fi difuzat in cadrul emisiunii pentru copii,, Tortul de Ciocolata cu Zana Adriana,, MIX2TV.

Etapa a V-a GALA FINALISTILOR:

In fiecare luna se aleg cate 3 finalisti care vor merge in gala finala din luna decembrie 2014, insumand 21 de finalisti.

 In luna decembrie, acestia vor evolua intr-un spectacol , urmand sa fie apreciati de juriu si sustinatori. In functie de punctajul obtinut, se vor acorda premiile precizate in concurs. Sustinatorii pot vota concurentul preferat in baza talonului de vot achizitonat in ziua galei.

Locul I – 1000 Euro, premiul oferit de Zao Planet

Locul II – O tableta ALLVIEW-Citylife

Locul III – Un week-end la Pesiunea Ricut- Poiana Marului

Mentiune – Un voucher de 200 ron la Magazinul Recreativ

Alte premii: carti oferite de Libris, vouchere servicii coafura –frizeria Prichindel,rechizite de la Magazinul ReCreativ, produse naturiste si cosmetice oferite de –Magazinul Colon Help Zarneti, dulciuri oferite de  Vel Pitar, Tort oferit de Cofetaria Delis Dana,vouchere de la Learn with Music si Academia Copiilor.

*Premiul castigatorului din Gala Finala este in valoare totala de 1000 Euro, va fi oferit in Ron  la cursul de 4,4 ron/ 1 euro, respectiv 4400 ron.

Concursul reglementat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data intocmirii prezentului regulament, astfel impozitul pentru premiul I va fi retinut de catre ZAO PLANET din premiul cuvenit concurentului castigator.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate,sunt in sarcina exclusiva a concurentului.

Toti copii finalisti vor beneficia de o asigurare de viata pe 1 an de zile ( in valoare de 2500 ron, in caz de accidente).

Toti finalistii vor primi diploma Galei.

Gala va fi transmisa in cadrul Emisunii pentru copii,, Tortul de Ciocolata cu Zana Adriana,,- MIX2TV.

Prezentul Regulament este disponibil in mod gratuit la sediul Zao Planet, str. Fundatura Harmanului nr.4, pe site-ul Zao Planet www.zaoplanet.ro, si pe facebook la adresa facebook.com/zaoplanet.

Regulamentul si fisa de inscriere a campaniei Stelutele Brasovului

Lasă un mesaj