• 0786 04 04 04
  • rezervari@zaoplanet.ro

Ujra feltalaja a szorakozast!!!!

Ujra feltalaja a szorakozast!!!!

                             A legnagyobb vidámpark és szórakoztató Brassóban!

 

          Zao planet Resort 4000 négyzetméter fedett játszóteret és 2500 nm-es szabadtéri játékok és látnivalók a kifejezetten és kizárólag a helyi látnivalók rendezett külön típus Varta: az egyik a 0-4 éves korú gyermekek 5-9 év 10 és 13 év. Beltéri játszótér biztosítja madracok, felfújható csúszda, labda medence, játszótér, hinták, hinták, trambulin, stb

Világűrben helyezi gyerekek ad sok játékot és látnivalók többek között: matracok, óriási csúszda 4 m, bungee-jumping, gokart pálya Ferrari, repülő róka a gyermekek számára stb….

Felnőttek pihenhetnek a teraszon, kellemes, barátságos személyzet és mindig jo zene, hogy megfeleljen, míg a gyerekek jól érezzék magukat, ennek szabadtéri testmozgást, és élvezze a rengeteg látnivalót, amit csak a Zao Planet kínál számukra!

Ezen kívül, az alapterületen,talál szórakozást a gyerekek több mint 14 ev, és a felnőtteknek, a legújabb szórakoztató klub Space Club, amely egyesíti a legújabb látnivalókat: Laser tag Aréna, 7d Mozi,a klasszikusok: Medence, Tenisz asztal, Air Hockey, Fussball, darts környezet egészíti ki egy modern bárt és egy gyorséttermet.

Szintén a földszinten a komplex megkeresheti és tárolhatja Zao Gift Shop  uzletunket ahol ruhák, játékok, tanszerek és farsangi jelmezek kiadó rendkívül kedvező áron.                                       Látogasson el a Gift Shop Zao!

A szülők javára minden szinten ülősarokkal felszerelt, légkondicionált, asztalok, székek, fotelek, ahol szolgálnak néhány változatos menüt, ahol remélhetőleg úgy érzi, sokkal kényelmesebb magat.

Szervezzi egyik legszebb gyerekpartit, csoportok, táborok gyerekeknek, ünnepségek, mobil partik telefon altal  bárhol!

 

Kapcsolat,Arak&Program

Cim:
Fundatura Harmanului utca;4 szam
Brasso,Romania

Telefonszam:

 Zao Planet : 0786.04.04.04

Space Club : 0785.04.04.04

Email cim: rezervari@zaoplanet.ro

Szabadsagi nyitvatartas:                                                 !!!A belepo Felnottek szamara ingyenes!!!

Vakacio arak– korlatlan idopont
Hetfu-Pentek:11 – 21                                                            – vidampark hozzaferes belteri/kulteri

Szombat-Vasarnapa: 10 – 21                                               Hetfu-Pentek– 14 Ron (gyerek 1 – 9 ev kozt )

Facebook: Zao Planet Official                                             Szombat-Vasarnap– 17 Ron (gyerek 1 – 9 ev kozt)

 

Kulonleges csomagok csoportoknak elozetes bejelentkezes alapjan!!!

Zao Planet

Lasă un mesaj